Dagens pryl nr3 - LePad Lenovo Tablet tillgängliga över hela världen i juni

Lenovo bekräftade releasen av LePad i Kina under mars månad för att sedan göra sin globala debut i juni. LePad kommer ut med en anpassad kylare Android 2.2 "Leos" skin, Snapdragon 1,3 GHz processor och 10,1-tums 1280 x 800 pixlar. Förhoppningsvis kommer Lenodo u med de slutliga specifikationerna och även priset om LePad snart.

Riktig cool pryl måste jag säga :)

Dagens pryl nr2 - Radiostyrd örn!!

Radiostyrd örn

radiostyrd örn


Detta Bald Eagle har en rejäl vingbredd, och min källa kallar detta "en glorifierad drake". Den har en elmotor på den som är monterad på en gimbal som kan styra örnen, och den gör kommer med en flerkanals fjärrkontroll som kräver åtta AA-batterier.

Denna fjärrkontroll har bara en räckvidd på 100 meter, och den batteriet klarar bara 8 minuters flygning med en 200 minuters laddning.Enligt katalogen, den har en hover-in-place-läge som fungerar mot vinden.

Förresten, det kostar ganska mycket, pris på den radiostyrda örnen är $ 499,95, vilket förefaller mig lite för högt. Sen igen, är denna produkt från Hammacher Schlemmer, ett företag som är känt för att göra elektroniska varor med bra
kvalitet .

Sån vill jag ha :)

Tipsa om nya prylar!

Hej!
Ni får gärna kontakta mig och ni vet om några coola prylar!
Så skickar jag upp dem här i bloggen..

Bara så ni vet :)


Sony har börjat banna Ps3 konsoler

Hackers och Sony har den senaste tiden lekt en katt och råtta lek där ständiga officiella uppdateringar som stoppat så kallade jailbreaks genast följts av nya hack som öppnar upp systemet igen. Men en hackad konsol kan man köra alternativa operativsystem men det vanligaste användningsområdet är förstås att spela piratkopierade spel.

- Consumers using circumvention devices or running unauthorized or pirated software will have access to the PlayStation Network and access to Qriocity services through PlayStation 3 system terminated permanently, skriver Sony i ett pressmeddelande och skruvar därmed upp tonläget rejält mot de som fortsätter att hacka sin PS3:a.

Det finns än så länge inga metoder att komma runt det här men när konkurrenten Microsoft för länge sedan gjorde samma sak med Xbox360 tog det inte lång stund innan hackarna tog sig runt en dylik begränsning.

Källa:
prylportalen.se/nyheter/spel/sony-bannar-alla-ps3-pirater-1.390718.html

Dagens pryl nr1

Huawei Intros IDEOS X3 Smartphone


Huawei visar upp sin nya Android-drivna enheten MWC 2011. Nämligen IDEOS X3 smartphone (bilden ovan) och IDEOS S7 Slim tablett, är både enhet som kör Android 2,3 OS och stöd för Bluetooth och Wi-Fi. Som en smartphone, packar X3 en 3,2-tums pekskärm och en 3,2-megapixelkamera. När det gäller S7 Slim är den slimmade versionen av S7, där den kommer med en 7-tums pekskärm och erbjuder HDMI-utgång. De som bor i Japan kommer att kunna köpa IDEOS X3 via Softbank Mobile startar under våren, medan IDEOS S7 Slim kommer tillgängliga i april. I fjärdedelar två av i år kommer Huawei lansera även HiLink USB-minne för automatisk, problemfri Internet var som helst, när som helst, och Mobile WiFi Smart Pro trådlöst modem med intelligent routing.

Wohoo! Min nya blogg har flyttat hit :)

Pryl-killen är tillbaka!!

I ny form och vi kommer börja uppdatera bloggen mer frekvent nu! Jag vet det var på tiden men jag har haft riktigt mycket att göra nu.. Men nu är jag tillbaka..

Kommer fortsätta skicka in länkar och dyl om coola prylar.. För bloggen handlar om ju prylar! Allt från nödvändiga IT-prylar till helt onödiga nörd prylar! Allt under ett tak!

Såå hjärtligt välkommen tillbaka till gillarprylar.blogg.se

mvh,
Eriiiik

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0